Schweizerkniven med på stranden

Schweizerkniven bør altid være med på strandturen

Børne-Schweizerkniv med på strandturen
Schweizerkniv til børn med på stranden

Sommeren i Danmark er ofte forbundet med regn og kedeligt vejr. Men der er gudskelov også enkelte perioder med strålende sol.

På sådanne dage er en heldagsudflugt ud til stranden bare lækkert og børnene elsker det over alt på jorden.

Når man endelig beslutter sig for, at drage ud på stranden med hele familien, så husk at få schweizerkniven pakket med blandt solcreme og håndklæder. Husk også at få rigeligt med drikkelse med i en velegnet køletaske.

Børnene elsker bare at bade i det varme vand på stranden, men det kniber altså lidt, når det kommer til solbadning, som far og mor med garanti gerne vil praktisere.

Schweizerkniven er din redning når der skal solbades

Få fuld udbytte af strandturen, ved at lade børnene rende en tur ud i skovkanten, for eksempelvis at bygge sig en hule.

Giv dem en ægte børne-schweizerkniv med, som de kan bruge til at snitte i nogle grene med. De vil elske det og i stedet for “hyleri” vil de være beskæftiget i timevis, med kreativ udfoldelse og udforskning.

Børn skal ikke pakkes ind i vat! De skal have lov til at eksperimentere og udforske verden, for at kunne blive selvstændige individer i deres senere voksenliv.

Børne-kniven som omtales for oven, er naturligvis udstyret med en rund spids på selve knivbladet, så der er ingen umiddelbar fare for, at de kommer til at stikke hinanden.

Kniven er en anelse skarp, ellers ville det jo heller ikke være en “ægte schweizerkniv”.

Børnene bør naturligvis, til trods for at  spidsen er rund på kniven, ikke være helt uden opsyn, så kig til dem med jævne mellemrum og giv dem eventuelt nogle udfordrende opgaver, som de så skal løse bedst muligt.

Hvis enten far eller mor skulle have lyst til at deltage i børnenes leg, så bør de naturligvis også anskaffe sig et par lommeknive. Husk at børn bliver jo som regel inspireret af de voksne, så tag udfordring op og giv den fuldt gas!

 

Øvrige tips til en god sommerferie:

Sommerferien behøver ikke at indeholde rejser til fjerne destinationer og ophold på dyre og luksuriøse hoteller.

Husk at børn generelt elsker friluftsliv og at en campingtur altid er en sikker vinder.

En campingtur kan sagtens afvikles for relativt få penge, hvis blot man er kreativ og indstillet på at undvære unødvendig luksus.

Få yderligere inspiration til camping med schweizerknive og få en kanon sommerferie ude i naturen!

Rigtig god sommer til jer alle.

Udgivet af