Holdet bag schweizerknive.dk

Schweizerknive.dk ejes af Nyttigbras.dk

Victorinox The Maker of The Real Swiss Army Knife
Schweizerknive fra Victorinox

Formålet med denne side, er at dele oplevelser med schweizerknive, med andre brugere af schweizerknive i Danmark.

Hvis du er dedikeret samler af schweizerknive, og ønsker du at dele af din viden, erfaringer og måske billeder af din samling, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Schweizerknive har eksisteret i mere end 120 år og de er den dag i dag, kendte i hele verden. En schweizerkniv er langt mere end blot en lommekniv, som er fyldt med forskellige værktøjer og funktioner.

Faktisk er selve ordet “Schweizerkniv” et koncept, som anvendes i mange forskellige sammenhænge. Et eksempel på dette begreb, er inden for programmering.

Præcis på samme måde, som schweizerkniven kombinerer mange forskelige funktioner, i en samlet enhed fyldt med værktøjer, så kan man eksempelvis med iPython Notebook, løse mange forskelige opgaver med det præsis det samme værktøj: Programmering, Simulering, Analyse, Statistik, Visualisering, Præsentation med flere.

Vores intention med denne hjemmeside er, at dele ud af fantiske oplevelser, ture og udflugter, fra hele Danmark, som man kan forholde sig til.

Denne hjemmeside er således vores visuelle måde, at sikre at den berømte historie om de vidunderlige knive fortsætter.

Vi er mere end sikre på, at der sidder rigtig mange danskere derude, som har en helt fantastisk historie, der omfatter en eller flere oplevelser med en schweizerkniv.

Det er vores ultimative mål, at få så mange som muligt, til at dele disse oplevelser med os alle sammen på denne hjemmeside.

Sidder du med en super god oplevelse, så hold dig endelig ikke tilbage.

Kontakt os med din fortælling og oplevelser med schweizerknive, så skal vi nok sørge for, at den bliver bragt her på siden til glæde for alle.

Har du nogle fede billeder der indeholder en schweizerkniv fra campingturen, bådturen, udflugten eller måske noget helt andet, så giv os endelig en melding:)

Kontaktinformation:

*Bemærk venligst, at du bliver omstillet af Google og bliver bedt om at angive en reCapcha, når du klikker på nedenstående link.

Når du er blevet omstillet, skal du klikke på ikonet “genopfrisk”, for at få tildelt en captcha som du skal indtaste, for at få vist vores email adresse.
Denne foranstaltning er oprettet, for at forhindre spam.

Læs mere om MailHide

Kontakt redaktionen hos schweizerknive.dk

Schweizerknive i Danmark © 2021