Schweizerkniv med på Camping

En Schweizerkniv er den perfekte Campingkniv

Schweizerkniv med på camping med udsigt over havet
Schweizerkniv ved havet

For langt de fleste mennesker er en schweizerkniv faktisk indbegrebet af det at være på camping.

Dermed kan man med ophøjet sindsro, konkludere at denne knivtype er en oplagt campingkniv.

De mange forskellige modeller af en schweizerkniv, der er til tilgængelig på markedet er meget overvældende.

Man kan købe en schweizerkniv, der rummer alt, lige fra et forstørrelsesglas til en USB-Stick. Det er i den forbindelse, vigtigt at være opmærksom på, at jo flere værktøjer lommekniven rummer, jo tungere bliver selve lommekniven også at bære i sidste ende, som en helt naturlig konsekvens.

For relativt få penge, er det muligt at købe en rigtig god campingkniv, der indeholder 1 til 2 små knive, en sav til at skære små grene over med, en kapselåbner til åbning af øl og sodavand og en syl til at lave huller med og reparationer af bagage samt øvrig medbragt udstyr.

Kniv og saks er meget nyttige værktøjer i forbindelse med akut førstehjælp, eksempelvis kan man skære strimler af fra en skjorte, som så kan bruges til bandage og forbinding af den tilskadekomne person.

En lommekniv, som indeholder en saks, kan bruges til opgaver som klipning af  negle og åbning af emballage.

Naturligvis er værktøjet “dåseåbneren” også værdifuld og yderst nyttig, hvis man laver mad fra dåser. Dåser og flasker er tunge genstande at bære rundt på, hvis man er på vandretur. I sådanne situationer er kan dette værktøj måske undværes. Men husk nu på, at selve enden på omtalte dåseåbner, faktisk også udgør en fantastisk god skruetrækker.

Så denne funktion er måske alligevel, ikke så ringe endda at have i sin campingkniv.

Det samme gælder for proptrækkeren, som kan være en stor hjælp, hvis man ellers er så heldig, at løbe ind i en god flaske rødvin under vejs på campingturen.

En schweizerkniv er som standard også udstyret med en pincet, som man hurtigt kan få brug for, hvis man bliver udsat for stik fra insekter.

Konklusion:

På en campingtur, har man ikke rigtig brug for mange store og tunge værktøjer i sin bagage eller oppakning.

Derimod har man brug for en schweizerkniv med mange forskellige værktøjer.

Desuden er denne knivtype oplagt, med bagrund i dens lille størrelse, dens lette vægt og naturligvis dens forholdsvis lav pris.

Med det overvældende sortiment af Schweizerknive på markedet, er der grundlag for at finde den ultimative campingkniv, som passer til behovet.

Udgivet af